Ecoro on vuonna 1978 Espoon alueen musiikkikoulun yhteyteen perustettu sekakuoro (nykyinen Musikinstitutet Kungsvägen; Suomen suurin ruotsinkielinen musiikkiopisto). Kuoron ensimmäisenä johtajana toimi Kjerstin Sikström – musiikkikoulun silloinen rehtori. Tämä vanhemmista koostuva kuoro perustettiin hänen aloitteestaan.

Kuoron nimeksi tuli Kammarkören vid Esbobygdens musikskola (Espoon alueen musiikkikoulun kamarikuoro). Aika pian nimeksi muutettiin Esbobygdens kammarkör, joka 80-luvulla lyhentyi entisestään: kuorosta tuli Esbo kammarkör. Vuodesta 2014 kuoron nimi on ollut Ecoro. Toimintaa ylläpitää Understödsföreningen för Esbo Kammarkör r.f (rekisteröity yhdistys).

Kuoro esiintyy konserteissa, jumalanpalveluksissa ja muissa tilaisuuksissa niin a cappella kuin orkesterin, urkujen tai pianon säestämänäkin. Ohjelmisto on monipuolinen, pitäen sisällään niin klassista & kirkollista musiikkia, kansanmusiikkia, popmusiikkia kuin myös musikaaleista tuttua musiikkia. Tutustu kuoron ohjelmistoon TÄSTÄ.

Kuoro harjoittelee joka tiistai klo 18.30 – 21, Vikingaborgin tiloissa, Suvisaarentie 8 B, 02380 Espoo. Seuraavat koelaulut pidetään elokuussa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit!